Poziv za sudjelovanje na webinaru "Budi mentor u naukovanju za obrtnička zanimanja"

  Novosti         25.10.2021.
Poziv za sudjelovanje na webinaru "Budi mentor u naukovanju za obrtnička zanimanja"

Poštovani,
Pozivamo vas na webinar „Biti mentor u naukovanju za obrtnička zanimanja“
- preko platforme Microsoft Teams -
04.11. (četvrtak) 2021. godine, s početkom u 11,00 sati
Tema webinara je:
informiranje o svim značajnim temama koje se odnose na poučavanje naučnika u radionici obrtnika ili poduzetnika. Uputit ćemo vas u sve postupke koji se tiču izdavanja dozvole (licencija) za izvođenje praktičnog dijela naukovanje, polaganje majstorskog ispita i ispita kojim se dokazuju osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju.
Organizatori: Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Požeško-slavonske županije, Brodsko-posavske županije, Osječko-baranjske županije i Vukovarsko -srijemske županije.
Okvirno trajanje webinara je 90 minuta. Sudionici će imati priliku dobiti odgovore na slijedeća pitanja: Što je dozvola (licencija) za izvođenje naukovanja? Kako se izdaje? Što znači biti mentor? Gdje i na koji način se polaže majstorski ispit? Osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju – kakav je to ispit? Koja je uloga državnog inspektorata u izdavanju licencije za naukovanje?

Gost webinara je :
Krunoslav Kovačević, voditelj službe i viši inspektor rada pri Državnom inspektoratu; Područni ured Osijek; Služba za nadzor zaštite na radu
Prijava za sudjelovanje
Molimo Vas da nam se obratite ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u online webinaru, Vaša prijava mora sadržavati:
ime i prezime, broj mobitela i e-mail,
Vaše podatke pošaljite do 2.11.2021. na e-mail adresu
obrazovanje-vt@hok.hr

Domagoj Petrić, savjetnik za obrazovanje, 033/725-493, 098/9222-193.

Prije početka radionice poslat ćemo na vaš e-mail poveznicu putem koje ćete se moći uključiti u online webinar.
Postanite mentor naučnicima; budite i vi dio sustava obrazovanja za vezane obrte; webinari su IN- izdvojite vrijeme za edukaciju

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.