Općina Suhopolje subvencionirat će troškove polaganja stručnih i majstorskih ispita

  Novosti         22.01.2021.
Općina Suhopolje subvencionirat će troškove polaganja stručnih i majstorskih ispita

Načelnik Općine Suopolje objavio je Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva na području Općine Suhopolje u 2021. godini,

Načelnik Općine Suopolje objavio je Javni poziv za dodjelu potpora za razvoj poduzetništva na području Općine Suhopolje u 2021. godini, a koji je objavljen na internetskoj stranici www.suhopolje.hr i Oglasnoj ploči Općine. Potpore će se dodijeljivati u svrhu jačanja konkurentnosti poduzetnika kroz potpore novoosnovanim tvrtkama na području Općine, za novo zapošljavanje radnika i samozapošljavanje, te za subvencioniranje troškova polaganja stručnih ispita i majstorskih ispita. Najviša pojedinačna potpora za osnivanje tvrtke (registrirani obrt, trgovačko društvo ili zadrzga) te za zapošljavanje iznosi 20.000,00 kn, a za troškove stručnog ili majstorskog ispita subvencionira se do 5.000,00 kn. Prijave s pratećom dokumentacijom mogu se slati zaključno do 29. siječnja 2021. godine. Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije posebno pohvaljuje dio potpora koji se odnosi na polaganje stručnog i majstorskog ispita te će kao jedan od sudionika u njihovoj provedbi uputiti pisanu zamolbu svim ostalim jedinicama lokalne samouprave na području Županije da donesu slične odluke odnosno programe potpora.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.