Novosti za cvjećare i frizere

  Novosti         18.02.2020.
Novosti za cvjećare i frizere

Sekcija cvjećara Hrvatske obrtnmičke komore organizira posjet Europskom prvenstvu cvjećara, koje će se održati od 5. do 7. lipnja 2020. u poljskom gradu Katowice. Svi zainteresirani obrtnici i njihovi zaposlenici mogu se prijaviti putem matičnog Udruženja obrtnika ili Područne obrtničke komore zaključno do 21. veljače 2020. Prema programu organizatora polazak bi bio 4. lipnja 2020. ujutro iz Zagreba, povratak u Zagreb 7. lipnja 2020. navečer, a cijena prijevoza i smještaja oko 700,00 kn po osobi.

Kulturni centar „GATALINKA“ iz Vinkovaca još od 1998. godine organizira stručne seminare, revije i natjecanja kojima se promoviraju etno frizure i tradicijska odjeća Slavonije, ali i drugih krajeva Hrvatske. Ove godine seminar o izradi tradicijskih frizura održat će 29. ožujka u hotelu „Admiral“, dok će se Državno natjecanje i Etno revija održati 7. lipnja u Gradskom kazalištu „Joza Ivakić“.

Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.