Informatičko-edukacijski centar

Virovitica

Informatičko-edukacijski centar
Informatičko-edukacijski centar
GAJEVA 2
33000 VIROVITICA


Telefon: 033 801 081
Fax: 033 801 083
Mobitel:
E-mail:
Web: www.ie-centar.hr
Informatičko-edukacijski centar Informatičko-edukacijski centar je informatička tvrtka osnovana 2002. godine u Virovitici. Okupljamo tim stručnjaka s područja designa, grafike, ekonomije i informatike. Nudimo Vam različite usluge vezane uz Internet kao što su
izrada web stranica, iznajmljivanje prostora na Internetu ili
promocija Vaših web stranica. Naši web dizajneri i web programeri mogu ispuniti i vaše najzahtjevnije želje.

Ako niste zadovoljni s vizualnim identitetom Vaše tvrtke mi  možemo pomoći. Stručnjaci s područja grafičkog dizajna su Vam na raspolaganju. Možete izabrati jednu od više mogućnosti za unapređivanje vizualnog identiteta kao što su izrada logotipa, izrada grafičkog identiteta tvrtke (posjetnice, memorandumi, kuverte, mape, blokovi, ...) ili potpuni korporativni design (uniforme, vozila, poslovni pokloni, ...)

Naš tim je izradio niz projekata za različite organizacije te veće i manje tvrtke, koji su se pokazali vrlo uspješnima. U našoj učionici u središtu grada održavamo informatičke tečajeve. Održavaju se različiti tečajevi od početničkih do naprednijih, i za djecu i odrasle.
Radno vrijeme
Ponedjeljak-Petak: 9 - 19
Subota: 9 - 14

Djelatnosti
prodaja računalne i uredske opreme
grafički dizajn
informatička edukacija
ECDL edukacija i certifikacija
izrada i održavanje web stranica


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.